Wednesday, May 30, 2012

My House Story: Pintu Utama

Sampai juga akhirnya pintu utama yang ditempah khas. Punya la susah nak dapat pintu ne akhirnya setelah sekian lama dapat juga.

6 comments:

  1. Assalam.

    Cantik pintu. Cemburu pulak saya.
    Alhamdulillah, semakin hampir ke penyudahnya.
    Semoga tuan sekeluarga bahagia di rumah baru tuan.

    ReplyDelete
  2. bro ... pintu ni beli di mana? kena pakai grill jugak ke?

    ReplyDelete
  3. pintu special made kat sg pelek. tak payah grill

    ReplyDelete
  4. Salam ...
    pintu ni pintu besi ke kayu? boleh bagi alamat dan contact number kedai kat sg pelek tu? Saya pun tengah cari pintu untuk rumah.

    ReplyDelete
  5. bro ... jgn lupa bagi contact number/address kedai buat pintu kat sungai pelek tu. thx.

    ReplyDelete